Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
 Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Анелия дава грешни сигнали с латекс, Златка „черната“ се готви за пиколо + още и СНИМКИ

 Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

 

Светла и Тошкова – фешън първенци

 

Бизнесдамата от хотелиерски отрасъл Светла Иванова е прелестна в своята синя рокля. Тук е пипано с доста прелест и разпределението на материите е затрогващо. Косите, които припомнят тези на Сара Фергюсън, са завършени с усет и вършат всичко да принадлежи към дворцовия протокол. Светла би могла да добави ненужни бижута, само че се е въздържала тъкмо по този начин, както на мен би ми харесало. До нея, в черно, надарената приложна художничка Весела Тошкова, позира  с явно удовлетворение от облеченото. Тук виждаме авторско /на Тошкова/ украшение, отразяващо мощния и темперамент на зодия Овен, както и величествено възпитание в кройката на костюма. Прическата на Тошкова също заслужава хвалба и я получава в този миг.

Глория в ретропспективна  фешън последователност

Признавам, че и аз съм имал сходен на този панталон  тапет в банята си, само че през 1994 година. Всъщност, той беше на хазяйката, която споделя, че го е поставила там през 1987. Клина на хазяйката, която тогава гонеше 50-те, беше в същата тоналност и доста я кефеше, че може да си направи цветна фотография с клина и тапета. Снимката бе изпратена на щерка и в Хелзинки, която и беше подарила тапетите. Отвлякох се, само че описвам всичко това в предпочитание да оневиня в себе си този избор. Глория продължава стилната си ретроспекция в блузата- ефирна и транспарантна версия на панталона. Погледнато генерално- има синхрон, само че няма вяра, както би споделил някой починал фешън законодател. Мисля си в тази връзка, какво би споделил проф. Иван Славов, създател на книгата Кичът? А проф. Вучков... Нека почиват в мир, както и десени като тези, за които би трябвало да се приказва или положително или нищо. Или както аз считам, че правя- истината.

Джанаварова потъва в белите полета на скуката

Да не би да са намерили роля за Джанаварова в Откраднат живот? Някоя старша сестра? Някоя санитарка? Някоя сбъркала отделенията посетителка? Странно, тъй като момиче с сходен усет за музика, би трябвало да го разшири и в дрешника си. А тук виждам само бяло дизайнерско поле, в което пораства памук, върху който е навалял сняг. Трябва малко повече въображение, мисля си, изключително когато позираш с такава религия в облеченото. Макар модата на oversize да беше съвременна до неотдавна, ръкавите отново са прекомерно огромни. Те закриват ръцете, по този начин както ламарина на покрив стопира снега зиме. Смятам, че този костюм възпира женствеността, с всичките си мъжки детайли в кройката. Женствеността е отвяна нанякъде и даже да свиквам на помощ всички познати модели от тези на Шанел до Ив Сен Лоран, отново не виждам причина за този избор. Прическата като че ли е пристигнала неканена на това бяло празненство, бижутата не способстват нищо, лицето е направено като за присъединяване в Матрицата или за реклама на солариум, който в никакъв случай няма да бъде открит.

Анелия дава неверни сигнали с латекс

Отдавна не бях засичал Анелия, по тази причина в този момент ще я засека с моя коментар за дрехата и. Красива, като излязла от вечерно образование по фотошоп, певицата демонстрира класа в границите на попфолк опциите. Сияйно лице, плътни устни- отлично. Гаджето ме гледа кръвнишки и очите му казват- стой дотук. Спирам, само че дългите ръкави ме принуждават да продължа в размисли- това ръкави ли са или ръкавици. Извън този факт, озадачава ме най- към този момент материята- дали е латекст или елементарна мушама, сменила предназначението си. Фино момиче като Анелия не би трябвало съгласно мен да позволява специфичните разсъждения, които носещите латексово облекло провокират. Блузата- плетена на една кука или на няколко, ме връща във времето на съседката ни вуйна Върба, която ходеше с интернационален водач и имаше същата. Върба сядаше с майка ми и си споделяха плетки- две на разположение, едно наобратно, бръчкол, британски ластик и прочие. От Анелия това не го чаках. Обеците пеят песента си в успореден хор, нямащ нищо общо с хармонията и динамичността на описаното дотук. Гаджето го дава автентичен и пита- този път по средата на прическата къде ли води...

Златка „ черната “ се готви за пиколо?

В коя стена се е отъркала обожаваната от мен Златка Димитрова, с цел да се появи такова зачервяване с леки синини в някои „ котловинни полета “. Гаджето ми позволява, че това  е татуировка, а на мен ми хрумна- няма ли искове за нанесени морални и естетически вреди. Смях, бе Уили, просто би трябвало да стартира някакси. Много, доста рано госпожата дава поръчка за пролет, само че една Златка пролет не прави макар изрязаната кройка на облеченото. Кой знае- може това да е единствено част от идната дреха, само че да е снимана преди да е дефинитивно подготвена. Вижда се, че копчетата към деколтето за поели в разнообразни направления, аргументите са явни а един благородник въобще не трябва да поглежда на такива места. Червената чантичка по никакъв начин не е неприятна, само че единствено в случай че е на витрината на магазин, в който лелки и аристократки с избелели лица  влизат. Не мога да се нагледам на кройката, която виси в пространството сред унизена армейска униформа и незавършен костюм на пиколо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР